Bezár
Angol-Német nyelvtanfolyam Nagykanizsa - Korlátlan óraszámú 1 havi bérlet és
Ez az weboldal eladó! Érdeklődni: 30/9212 900
Belépés

Tanulói vélemények

„A hollywood nyelviskola oktatási tananyaga merőben más, mint bármelyik másik iskola anyaga. Nekem elsősorban azért tetszik jobban, mert a saját egyéni tempómban tudok haladni és nem kell várnom senkire és semmire. Minden lecke végén szóbeli számonkérés, felelés van, amivel rögzíteni tudom az azon a napon tanultakat. A tananyag sokkal érthetőbben, egyszerűbben magyarázza el az egyes részeket, amiket egy-két példa gyakorlása után már meg is értettem. Nekem a két kislányom és a munkám mellett nem sok idő jut angol tanulásra ezért mondhatom, hogy amit eddig tanultam azt ott tanultam meg az órákon! Délia nagyon sokat segít nekem abban, hogy mire figyeljek, hogyan használjam az egyes szabályokat. Órákon a sok párbeszéd segít nekem a helyes kiejtésben, és hogy ne féljek megszólalni angolul mások előtt. És végezetül ami még nagyon tetszik nekem az a hangulat, Délia mindig tudja hogyan oldja a feszültséget és teremtsen kellemes légkört az órákon.”
Horváth Gábor


Elégedett tanulók a Hollywood Nyelvstúdióban:


„Azért ajánlom a Hollywood Nyelvstúdiót, mert itt nem tanár-diák viszony van, sokkal inkább baráti a kapcsolat. Nincs házi feladat, amivel sok diáknak menne el a szabadideje. Az anyagot nem bemagolni, hanem érteni tanítanak meg a Hollywood tanfelügyelői. Nincs szenvedés, magolás, és csoporthoz igazodás. Az idődet magad osztod be, és saját tempóban haladhatsz. Alapjaiban véve jobb, mint amikkel korábban találkoztam.”
Brodács Barbara


Mikor élvezted utoljára a tanulást?


„Én ritkán élvezem, de amíg angolt tanultam a Hollywood Nyelviskolában, bizony, élveztem.
Sikeresnek éreztem magam, nem csak akkor, most is, pedig már évek óta nem tanulom az angolt, sokkal jobb...HASZNÁLOM! Kamatoztatom az ott eltöltött szuper óráimat. Ajánlom, hogy Te is menj, tanulj, legyél boldog és sikeres! Beszélj idegen nyelvet! Egész biztos, nem fogod megbánni!”
Milasin Sára


„Mindössze két hónapom, 60 órám volt arra, hogy felkészüljek angliai utamra. Itt vállaltam munkát. A Hollywood Nyelvstúdió logikusan felépített tananyaga és türelmes, profi tanárai óriási segítségemre voltak abban, hogy a teljesen kezdő szintről odáig jussak, hogy most itt, Angliában egész ügyesen elboldogulok. Mindezt 60 óra tanulással!”
Veress Kálmán


Eredményes tanulás:


„4 hónap alatt többet tanultam itt, mint összesen a korábbiakban több év alatt máshol. Azért szeretek a Hollywoodba járni, mert itt mindig jó a hangulat és barátságos környezetben várnak engem. A Kristóf Kata által fejlesztett tananyaggal rendkívül könnyen és gyorsan lehet fejlődni és mindenki eléri a maga elé kitűzött célt.”
Milei Dávid tanuló


Eredményes tanulás:


„Engem általában egyetlen dolog akadályoz a tanulásban, a saját lustaságom. A Hollywood Nyelvstúdióban azért tudok gyorsan és eredményesen haladni, mert úgy van összeállítva a tananyag, hogy folyamatosan motivál, és arra késztet, hogy tanuljak. Ez a rendszer egyszerűen olyan tempót diktál, hogy hétről hétre ütemesen haladok előre. Nem ismerek magamra!”
Zakar Gergő, tanuló

VIDEÓK:








A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.